Harta site-ului
Ajutor
Dezvoltarea și consolidarea sectorului de tineret – o prioritate în activitatea conducerii raionului Dubăsari
Dezvoltarea și consolidarea sectorului de tineret – o prioritate în activitatea conducerii raionului Dubăsari

Astăzi, 3 ianuarie curent, la inițiativa Consiliului de tineret Dubăsari, a avut loc o ședință comună a membrilor Consiliului raional de tineret, cu conducerea raionului Dubăsari, în persoana președintelui raionului dl Sergiu GRIGORIEV, vicepreședintelui raionului responsabil de domeniul social dl Gurii ISAC și vicepreședintelui raionului responsabil de domeniul infrastructură și agricultură, dl Alexandru REUL. Președinta Consiliului raional al tinerilor, domnișoara Adelina CIUDIN, prin intermediul unui montaj video, a prezentat activitățile realizate pe parcursul anului 2023, iar tinerii prezenți în sală, au reușit să se prezinte din ce localități ale raionului Dubăsari vin, și ce domeniu reprezintă.
În mesajul său de salut, dl Sergiu GRIGORIEV a mulțumit tinerilor pentru această inițiativă de întrunire în ședință, și a menționat, că „sectorul de tineret este recunoscut ca un domeniu important în dezvoltarea și prosperarea Republicii Moldova, iar valorificarea tinerilor și oferirea oportunităților de dezvoltare a acestora este o prioritate pentru raionul nostru. Voi, tinerii, capacități și potențial aveți și noi ne mândrim, că are cine să ne reprezinte cât în țară, atât și peste hotarele țării”.
La rândul său, vicepreședinții dl Gurii ISAC și dl Alexandru REUL, au subliniat, că conducerea raionului este mereu deschisă pentru conlucrare, și i-a îndemnat pe tineri să fie foarte activi și să participe la identificarea, prevenirea și rezolvarea dificultăților tinerilor din localitățile raionului.
La întîlnirea dată, au fost prezenți primarul satului Ustia dl Maxim VERDEȘ, dna Tatiana IAVIȚA, șefa-adjunctă Direcția învățământ general Dubăsari, dna Maria PERCIULEAC, șefa Secției cultură și turism și dna Irina NACUL specialistă din cadrul Centrului de tineret Dubăsari.
În cadrul întrunirii, au fost puse în discuții mai multe subiecte ce țin de continuarea relațiilor de colaborare permanentă atât între Consiliul raional al tinerilor cu Centrul raional de tineret Dubăsari, cât și cu specialiștii din cadrul Consiliului raional Dubăsari.
Întrevederea dată s-a încheiat cu trasarea obiectivelor principale de dezvoltare și consolidare a sectorului de tineret din raion și cu colinde frumoase din partea tinerilor.
 
Tatiana GHERB,
Specialistă principală


 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Dezvoltarea și consolidarea sectorului de tineret – o prioritate în activitatea conducerii raionului Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta